QA Officer

Functie omschrijving: QA Officer

Als QA Officer heb je een afgeronde HBO-opleiding gericht op kwaliteit/food en heb je enkele jaren ervaring in een dergelijke rol. Daarnaast kun je zelfstandig opereren en sta je stevig in de schoenen en toon je initiatief. Je bent ook iemand die de verbinding zoekt met andere afdeling binnen onze organisatie, ben je communicatief vaardig is, zorgvuldig en accuraat en sta je voor kwaliteit.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend onderneming welke (h)eerlijke, unieke en hippe snackproducten bedenkt en maakt voor de FMCG. Deze producten zijn gekoppeld aan gezelligheid, plezier en verantwoord genieten.
Met een van de grootse productiegebieden van heel Europa dichtbij worden ook de biet, wortel en pastinaak gebruikt voor producten. Indien mogelijk haalt men alles uit de nabije omgeving. Ondernemerschap en marktgevoel worden gekoppeld aan creativiteit en inventiviteit. Met hun merken is men in heel Europa actief en daarnaast worden ook private label producten geproduceerd voor bekende retailers. Onze opdrachtgever staat bekend om een informele sfeer en geeft haar medewerkers de ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt je een modern arbeidsvoorwaarden pakket in een plezierige werkomgeving en wil je graag verwelkomen als nieuw teamlid!

Regio

Oost-Nederland

Publish date

30-07-2024

Contactpersoon

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
1
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close